Med stigande urbanisering och minskande grönområden i städer kommer genomsnittssvensken längre bort från skog och natur.

OM OSS

Vilka är Lumlyx?

Lumlyx utvecklar, producerar och marknadsför virtuella himmeltak och väggfönster för offentliga miljöer, som kontor, skolor, butiker, industrier och sjukhus. Med Lumlyx gedigna natur och belysningskunskap och breda utbud av innovativa, energieffektiva och miljövänliga naturlösningar får du en partner till hela projektet.

Det är bevisat att dagsljus och naturen har en positiv inverkan mental och för vårt fysiska välbefinnande. Tillräckligt dagsljus är grundläggande för ett gott humör, bra koncentration och vår förmåga att fungera korrekt. Genom Lumlyx kombineras alla dessa viktiga faktorer i en dekorativ produkt som skapar en unik dagsljus upplevelse med en slående naturkänsla.

Ljus och natur är vår passion

Vi på Lumlyx tar inga genvägar för att skapa en korrekt illusion av naturen. Därför använder vi oss utav den senaste kamera och LED-tekniken vilket ger Lumlyx produkter den unika känsla. Vi strävar efter att ge ett praktisk, prisvärd virtuellt himmeltak och väggfönster som åstadkommer detta på ett rent och djupgående sätt.

Vår hängivna personal bidrar gärna med allt från visualiseringar och projektledning till specialanpassade applikationer.

Biophilia

Forskning har under de senaste decennierna visar att naturen främjar läkning i vårdmiljöer, förbättrar produktiviteten, ger tillfredsställelse på arbetsplatsen, ökar välbefinnandet och minskar stress. Forskares hypotes är att människor har en inneboende dragningskraft till naturen, som kallas biophilia. Våra högupplösta fotografier i kombination med dagsljusbalanserad LED teknik ger en slående verklighetskänsla där naturen blir ett naturligt inslag i vardagen.